БИДЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Без разлика дали градите нов дом или сакате да му дадете свеж изглед на стариот, изборот на боја на фасада секогаш е предизвик. Олеснете го изборот на боја со нашиот водич за инспирација.

ПОСЛЕДНО

ТРЕНДОВИ БОИ ИНСПИРАЦИИ ХАРМОНИЈА

Хармонија и урамнотеженост - боја за 2022 година

Во животот се стремиме кон хармонија и урамнотеженост. Ова се однесува на нашите вредности, семејството, работата и исхраната, како и на архитектурата и дизајнот на ентериерот. Токму на ова се однесува и ZANZIBAR 6, боја на 2022 година, од палетата Хармонија и Урамнотеженост.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

СЛЕДЕТЕ НÈ И ОТКРИЈТЕ ИНСПИРАТИВНА СОДРЖИНА

ТРЕНДОВИ АРХИТЕКТУРА ИНСПИРАЦИИ ОДРЖЛИВОСТ

Tрендови во архитектурата 2022

Во последно време гледаме дека промената е единствената извесност. Ова се однесува на многу аспекти од животот, а еволутивните трендови во архитектурата се еден од нив. На што ќе се фокусираме во оваа област во 2022 година?

ЗЕЛЕНАТА СТРАНА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ДИЗАЈН

Боите се нашата страст. Бидејќи природата инспирира сè што правиме, можеме да бидеме сигурни во едно: зелената боја никогаш нема да излезе од мода. Трендот на одржливост за миг завладеа со нашиот свет. И се чини дека не успорува! Многу индустрии, вклучувајќи ги градежништвото и архитектурата, постојано бараат имплементација на нови еколошки решенија.