ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ETICS ФАСАДЕН СИСТЕМ

Henkel нуди широка палета на композитни системи за надворешна топлинска изолација (ETICS) за изолација на фасадата, со висока компатибилност и сигурност на сите нејзини елементи, што е потврдено со локални и европски одобренија и проценки.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Производи за фасадни решенија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

CТ 84 EXPRESS PLUS - НАЈБРЗИОТ И НАЈЛЕСНИОТ НАЧИН ДА СЕ ЗАВРШИ РАБОТАТА!

Сега уште за повеќе примени, новиот CT 84 EXPRESS PLUS е погоден и за плочи EPS и за минерална волна. Во исто време, ниските температури престануваат да бидат проблем бидејќи новата формулација може да се примени и на -10°C.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

DoubleDry ТЕХНОЛОГИЈА

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ