Одберете ја нијансата на својата личност!

Покажете ја вашата личност со избирање извонредни нијанси на малтери и бои за фасадата на вашата куќа.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НИЈАНСИТЕ НА ПАЛЕТАТА COLOURS OF NATURE

Погледнете ги нашите палети со неверојатни нијанси и изберете ги вашите омилени.

НАПРАВЕТЕ ЈА ИДЕАЛНАТА КОМБИНАЦИЈА

Користете ги нашите алатки за да пронајдете нијанси што совршено одговараат на вашиот карактер!

Користете ја нашата алатка за дизајнирање фасади за да најдете совршени нијанси за вас!

Користете еден од нашите подготвени модели на куќи и испробајте ги омилените комбинации на нијанси за да ја дизајнирате куќата од вашите соништа!

ДИЗАЈНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ФАСАДА

Пронајдете ја вашата нијанса со избирање фотографија во ваш стил!

Разгледајте ги сликите во нашата галерија или поставете ваши и проверете кои уникатни бои од нашите палети се скриени во нив.

ГАЛЕРИЈА

Откријте ја совршената палета со нашиот тест!

Не можете да одлучите кои бои навистина ве изразуваат и совршено одговараат на вашата куќа? Решете го нашиот тест и инспирирајте се одговарајќи на неколку едноставни прашања.

ТЕСТ

VISAGE

Малтери инспирирани од природни материјали.

Фасада. Природа. Дизајн.

Дрво, камен, цигла и бетон - ја извлековме суровата убавина на природата во Visage палетата, која дава одговори на предизвиците на современиот дизајн. Visage е креиран за оние кои очекуваат автентичен ефект и единствен архитектонски ефект.

Видете ја палетата на бои